Nieuws

Welkom op de website van Carpe Diem nv

 

Klik hier voor onze afhaalgerechten voor de eindejaarsfeesten!

 

Mei 2015

 • Dat niet alleen Belgen de Carpe Diem keuken weten te smaken, is eens te meer bewezen. Onze Noorderburen zijn / waren unaniem lovend over de catering geleverd tijdens de opening van de tentoonstelling “Hedendaagse Vlaamse Beeldhouwkunst” in het Museum Beelden aan Zee in Scheveningen bij Den Haag. Carpe Diem verzorgde in het kader van deze nieuwe tentoonstelling op 20.05.15 een receptie voor 400 genodigden, gevolgd door een walking dinner voor 210 personen waaronder ook heel wat Belgen. In ieder geval een schot in de Nederlandse roos. Het is overigens niet de eerste buitenlandse opdracht van CD geweest. Ook de Fransen en onze overzeese buren hebben al genoten van de Belgische gastronomie gebracht door Carpe Diem.

  

November 2014

 • Carpe Diem verzorgde vorige maandag 24 november in stijl het afscheid van de president van de Europese Unie, Herman Van Rompuy, in de salons van de voorzitter van de kamer, Siegfried Bracke!

 

Oktober 2014

 

 • Carpe Diem verzorgde vorige week de receptie voor Koning Philip op de boottocht ter afsluiting van 75 jaar Albertkanaal.
 • Carpe Diem was ook actief op  het Indumation Network Event in de Brabanthal. Klik hier voor sfeerbeelden van dit event.

 

September 2014

 

Carpe Diem werpt wederom hoge scores :

 • Carpe Diem werd geselecteerd voor het jaarlijks diner van de Meesterkoks op 28 september
 • Carpe Diem was de voorbije twee weken actief in het koninklijk paleis op 26 augustus en 4 september met exclusieve hapjes

 • In eigen provincie :

  • Het Zomerkasteelfeest VOKA Limburg op 21 augustus in het Wijnkasteel was ondanks het slechte weer een groot succes mede door Carpe Diem

  • Zaterdag 13 september wordt samen met Carpe Diem één van Limburgs meest succesvolle bedrijfsleiders van de afgelopen decennia gevierd : Noël Essers

 

Stayen

Carpe Diem is één van de drie cateraars op Stayen.

Prachtige nieuwe locatie voor al uw bedrijfsfeesten, huwelijken...

Wegens het voetbalkader is dit een unieke locatie, met een heel trendy setting.

Grote openingsreceptie op 29 april 2014!

 

Meesterkok!

21 januari 2013

Met enige fierheid laten wij u weten dat  Jan Wirix SR vanaf 21 januari 2013 de titel “Meesterkok van België” mag dragen!

http://www.mastercooks.be/nl

Bekijk de foto

 

hands.be