Nieuws

Welkom op de website van Carpe Diem nv


Onze afhaalgerechten voor de eindejaarsfeesten vindt u hier!

Oktober 2014

 

  • Carpe Diem verzorgde vorige week de receptie voor Koning Philip op de boottocht ter afsluiting van 75 jaar Albertkanaal.
  • Carpe Diem was ook actief op  het Indumation Network Event in de Brabanthal. Klik hier voor sfeerbeelden van dit event.

 

September 2014

 

Carpe Diem werpt wederom hoge scores :

  • Carpe Diem werd geselecteerd voor het jaarlijks diner van de Meesterkoks op 28 september
  • Carpe Diem was de voorbije twee weken actief in het koninklijk paleis op 26 augustus en 4 september met exclusieve hapjes

  • In eigen provincie :

    • Het Zomerkasteelfeest VOKA Limburg op 21 augustus in het Wijnkasteel was ondanks het slechte weer een groot succes mede door Carpe Diem

    • Zaterdag 13 september wordt samen met Carpe Diem één van Limburgs meest succesvolle bedrijfsleiders van de afgelopen decennia gevierd : Noël Essers

 

Stayen

Carpe Diem is één van de drie cateraars op Stayen.

Prachtige nieuwe locatie voor al uw bedrijfsfeesten, huwelijken...

Wegens het voetbalkader is dit een unieke locatie, met een heel trendy setting.

Grote openingsreceptie op 29 april 2014!

 

Kreten & gefluister

Uit De Standaard van 17 september 2013

De Lambermont, de ambtswoning van de premier, was gisteravond the place to be voor alle lekkerbekken. Premier Elio Di Rupo (PS) ontving er een honderdtal Belgische meesterkoks. Di Rupo wil op die manier de eerste ‘Week van de Belgische keuken’ steunen. En daar hoorde uiteraard lekker eten bij. De receptie werd gisterenavond afgesloten met een walking dinner bereid door Jan Wirix, chef van het restaurant ‘Carpe Diem’ in Tongeren.

Bekijk de foto

 

VKW

25 januari 2013

Afgelopen vrijdag werden de gasten tijdens de Nieuwjaarshappening van het VKW lekker verwend.
De reacties over het menu waren unaniem lovend!!

Bekijk de foto

Meesterkok!

21 januari 2013

Met enige fierheid laten wij u weten dat  Jan Wirix SR vanaf 21 januari 2013 de titel “Meesterkok van België” mag dragen!

http://www.mastercooks.be/nl

Bekijk de foto

Diabetesfonds - Congo

Ter gelegenheid van 35 jaar Carpe Diem verwelkomde Jan Wirix al zijn vrienden en trouwe klanten op een feestelijke receptie in Het Fonteinhof.
Aan zijn oproep om een gulle bijdrage te leveren aan twee goede doelen die hem nauw aan het hart liggen, werd overvloedig gehoor gegeven.
We zijn dan ook oprecht tevreden dat voor het diabetesfonds van de K.U.Leuven ongeveer 40000 euro gestort werd. Het ontwikkelingsproject in Congo kreeg ruim 10000 euro steun. In februari trekt Jan Wirix met Dré Vroonen – op eigen kosten - naar Afrika waar hij erop zal toezien dat de gelden goed gebruikt worden.

Aan allen die een bijdrage leverden: hartelijk dank!

 

Carpe Diem en Limburgse ondernemers

10 januari 2013

Carpe Diem verzekerde op het vlak van catering een uiterst succesvolle nieuwjaarsinvitito. Meer dan 2500 Limburgse ondernemers werden culinair verwend o.m. door een formatie van 6 chefs die tijdens live cooking het beste van zichzelf gaven.

Carpe Diem zal culinair opnieuw uitpakken voor de Limburgse ondernemers tijdens de VKW-happening  in Alden Biesen op 25 januari 2013.

Parel in Haspengouw

Carpe Diem is sinds mei 2010 bevoorrecht partner van de exclusieve locatie Fonteinhof, gelegen in het hartje van Haspengouw.

Fundraising Dinner

17 november 2012

De strijd tegen kanker is en blijft een van de grootste uitdagingen van onze tijd. 
Carpe Diem werkte mee aan het Fundraising Dinner ten voordele van het Leuvens Kankerinstituut, en wil zo bijdragen tot de verdere ontwikkeling van kankerzorg.

Carpe Diem 35 jaar!

oktober 2012

Carpe Diem bestaat dit jaar 35 jaar, en Jan Wirix werd 70. Dit werd onlangs gevierd met een feestelijke receptie in Het Fonteinhof.

Het was de uitdrukkelijke wens van Jan Wirix om geen persoonlijke cadeaus te ontvangen. In plaats daarvan konden de genodigden twee projecten steunen die hem nauw aan het hart liggen:

1. Carpe Diem Fonds voor Diabetesonderzoek
Op 1 december 2010 werd – in aanwezigheid van rector Mark Waer en professor Chantal Mathieu van de K.U.Leuven – het Carpe Diem Fonds voor Diabetesonderzoek opgericht. Bij iedere opdracht aan de K.U.L. staat Carpe Diem een bedrag af aan het diabetesonderzoek. Initiatiefnemer Jan Wirix, die zelf diabetespatiënt is, is nog steeds de drijvende kracht achter dit project.

2. Jeka Ontwikkelingssamenwerking
Vooraleer Jan Wirix als wiskundeleraar in het college van Tongeren terechtkwam, verbleef hij twee jaar in Congo. In 2011 keerde hij samen met Congokenner en collega Dré Vroonen terug naar de plaats waar ze eind jaren zestig actief waren in de Ontwikkelingssamenwerking. Pater Ivo Wellens, die in dezelfde regio werkt en woont, beheert momenteel een aantal opmerkelijke projecten rond aidspreventie, scholenbouw en onderwijs.

 

Limburghal en C-Mine

Carpe Diem is sinds oktober 2011 geaccrediteerd cateraar voor de Limburghal en C-mine.

De site van C-mine is een unieke, authentieke plek, met een levend verleden en een interessant en creatief aanbod. Een bezoek aan de site is steeds een belevenis zijn die de bezoeker prikkelt.

Zowel C-mine als de Limburghal  zijn uitermate geschikt voor evenementen, seminaries en feesten,  voor bedrijven en particulieren. De centrale ligging, makkelijke bereikbaarheid, grote ruimtes en voldoende parkeerruimte zijn enkele van hun grote troeven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hands.be