Carpe Diem

Gastronomie op niveau

Organiseert u een feest, zakendiner of receptie? Of bent u op zoek naar afhaalgerechten met net dat tikkeltje meer? Dan is Carpe Diem de geschikte traiteur voor u. We nemen alle zorgen en planning van u over. Zo heeft u tijd voor uw vrienden en familie, om te netwerken of om zelf te genieten van een culinaire verwennerij. Want een gastheer die bij zijn gasten kan blijven, is toch veel charmanter dan een keukenprins?

Voor elke gelegenheid verzorgen we prestigieuze menu's met verse topproducten. Elk buffet, elke receptie van Carpe Diem is een festijn met klasse en stijl. Originele details in de gerechten getuigen van een verjongde gastronomie en vakmanschap. En ons enthousiast team maakt van uw feest een onvergetelijke belevenis.

Van hobby tot ware passie

Culinaire gastronomie is het hoofdingrediënt van onze service. Want net dat waar u zich geen zorgen meer over hoeft te maken, is onze topprioriteit. De drijvende kracht in de keuken van Carpe Diem is Jan Wirix. Wat begon als hobby groeide uit tot een ware passie. Jan volgde een traiteursopleiding en zette vanaf 1980 z’n eerste stappen als cateraar. En met succes. Sinds de jaren ’90 is Carpe Diem niet meer weg te denken uit het gastronomisch landschap.

We leveren catering- en traiteurdiensten aan particulieren, bedrijven, culturele organisaties en overheidsdiensten in binnen- en buitenland. Banketten voor meer dan 1.000 genodigden zijn geen uitzondering. Maar ook voor intieme etentjes omringt Carpe Diem u met de beste zorgen. Onze medewerkers staan klaar om ook van uw event een succes te maken. Dat is een belofte!

Het hele team
Jan Wirix

Meesterkok

Sinds 2013 draagt Jan Wirix de titel ‘Meesterkok van België’. Het ultieme bewijs dat Carpe Diem een buitengewoon hoog culinair niveau aanbiedt. Tal van klinkende namen vonden in de loop der jaren dan ook hun weg naar Carpe Diem: het Festival van Vlaanderen, het Internationaal Filmfestival Gent, Concentra, de VRT, Woestijnvis, RSC Anderlecht …