Testimonials

Carpe Diem heeft in het verleden heel wat tevreden klanten voorzien van een geslaagd feest, buffet of receptie. Blader gerust door de lijst. Wie weet staat u hier binnenkort ook?

“

In naam van het voltallige LKI-bestuur onze oprechte dank voor het top-diner - alle commentaren over het diner zijn unaniem lovend en met veel bewondering en respect voor de chef en zijn team - en voor de bijzonder fijne samenwerking, al zovele jaren

Hartelijke groeten vanuit Leuven en een heel mooie kersttijd gewenst,,

Griet

Beste Jan,

Joe en ik zouden jou en het Carpe Diem team graag bedanken voor een fantastische huwelijksdag zaterdag.

Het was echt super, heeft ieders verwachtingen overtroffen, en ook onze gasten waren vol lof over de catering en alle service op de dag.

Groeten,

Jolien en Joe

Ik houd eraan te melden dat het diner van zaterdag buitengewoon lekker was. Bravo voor iedereen die eraan meegewerkt heeft.

Hartelijke groeten,

Lina

Geachte

Wij zijn zeer tevreden over de uitstekende service van uw medewerkers tijdens onze lunch van 24 februari in Leuven.
Zij hebben een uitstekend werk verricht in kwaliteit en vriendelijkheid.
Onze dank daarvoor.

Guido De Keersmaecker

Ik wou u nog even danken voor de stijlvolle en lekkere receptie van donderdagavond.
Die is bijzonder in de smaak gevallen bij iedereen.
Dank u wel!

Vriendelijke groet

Katrien Verhelst
Faculteit Geneeskunde
KU Leuven

Zaterdag was het weer een echt feest !!
Topkeuken en idem bediening.

Bedankt, tot binnenkort,

G.M.

De receptie is wat mij betreft gisteren zeer goed verlopen.

Mvg.

N.J.
Rechtbank eerste aanleg Limburg

Het eten en de service waren perfect ! Alles was TOP !
Dank en tot binnenkort,

A.V.O.

Beste Carpe Diem,

Hartelijk dank voor jullie bijdrage aan een zeer geslaagd Fundraising dinner. We ontvingen zeer veel waarderingen en de avond werd vaak vernoemd als de beste editie.

Met vriendelijke groeten,

Evelien Van Passel
Leuvens kankerinstituut

Beste Carpe Diem,

Ons gouden jubileum- feest is nu achter de rug en we genieten nog volop na. Het was een overheerlijk feest en daarmee waren al onze gasten het eens! Niets dan heel positieve reacties, lof en tevredenheid. Het diner was gewoon schitterend en geslaagd over de hele lijn. Enkele van onze familieleden zijn echte fijnproevers die veel gewoon zijn en ook zij waren in de wolken en bedachten de keuken gemeend met een Michelin-ster! Dat wil wat zeggen! Ook de bediening was top. Heel vriendelijke, efficiënte en discrete mensen die al onze wensen voorkomen hebben en mij een volkomen zorgeloos feest bezorgd hebben. Ik voelde mij super verwend! En alles netjes opgeruimd bij vertrek. Pure luxe! De sfeer was ook zalig. Allemaal familie, broers, zussen, kinderen en kleinkinderen… één gezellige bende die van het feest genoten heeft, de mix van heerlijk eten en plezier maken met toffe acts en familieherinneringen… een perfecte combinatie!

We prijzen ons zo gelukkig dat we Carpe Diem gevraagd hebben om de catering te verzorgen. Het was de allerbeste keuze die we konden maken.

Met onze allerhartelijkste dank voor de goede zorgen die u aan ons feest hebt besteed en de persoonlijke aandacht voor het welslagen van onze Gouden Jubilee !!!!!

Nogmaals een dikke proficiat,

Familie Wildiers-Van der Wee

Schitterend feest, zeer tevreden vrouw, heel lekker eten, uitstekende koks en bediening.

Oprechte dank.

John